top of page

Vestuvių mados ir tendencijos 2024


Mada - toks nuolat besikeičiantis ir atsinaujinantis dalykas. Kasmet keičiasi ne tik interjero ar tekstilės gaminių, bet ir vestuvių dekoro mados. Galybėje stilių ir naujų tendencijų nesunku pasimesti tiems, kas tuo įprastai nesidomi, tuo tarpu šioje srityje dirbantys profesionalai gali nesunkiai pasakyti kas bus šių metų “topas” ir ką jau paliksime praėjusiems sezonams. Taigi, nieko nelaukdami, pateikiame jums pagrindinias 2024-jų metų vasaros sezono švenčių tendencijas. Tikimės tai jums padės nepasiklysti įvairovėje, bei llengviau pasirinkti tinkamą kryptį. 1. Vestuvių idėjos. Tikėtina, kad jau šiemet visame pasaulyje smarkiai įsibėgės originalumo, individualumo banga. Tai reiškia, kad šventės pasidarys dar labiau “apie jus”. Svarbios ir reikšmingos taps įvairios, tik jūsų porą apibūdinančios detalės, simboliai, individualizuoti dekoro elementai. Puikus pavyzdys būtų jūsų inicialais siuvinėtos servetėlės ar vestuvių data papuoštos aprangos detalės. Patarimas: nebijokite būti originalūs ir savo šventę organizuoti pagal savo pomėgius ir įsitikinimus, nevaržomi kitų nuomonių ar stereotipų.


2. Vestuvių stilius. Jau kurį laiką vestuvių dekore karaliavo aiškus boho stilius, kurio šlovės valanda eina į pabaigą. Žinoma, kai kuriuos boho stiliui būdingus akcentus dar kurį laiką matysime vestuvių dekoruose, bet tai jau toli gražu nebebus tas ryškus boho kurį buvome įpratę matyti. Vis dažniau pastebėsime tarpusavyje derinamus skirtingus stilius, kurie suteiks šventėms išskirtinumo. Vertėtų paminėti ir tai, kad vis labiau populiarės išskirtinės dekoro detalės, tokios kaip vintažinio stiliaus žvakidės, lėkštės ar vazos.

3. Vestuvių lokacijos. Čia ir vėl galėtumėte perskaityti šio straipsnio pirmąjį punktą. Jeigu dievinate gamtą, tai ar tikrai verta savo šventei pasirinkti prabangų restoraną? Vestuvės lauke žaibiškai populiarėja, o tie ilgi, itališko tipo šventės stalai gamtoje atrodo itin romantiškai. Bet prieš pasiryžtant organizuoti tokio tipo šventę, siūlytume perskaityti ankstesnį mūsų blog’o įrašą apie vestuves lauke. Ten tikrai rasite keletą naudingų patarimų. Kita vertus, jeigu esate miesto žmogus, dievinantis komfortą ir modernumą, tai ar jus tikrai džiugintų vestuvės lauke? Patarimas: Planuodami savo šventę nepamirškite įsiklausyti į save ir savo norus, aklai nesivadovaukite nuotraukomis iš interneto. Nebijokite būti originalūs! Norite ko nors išskirtinio? Puiku, švęskite vestuves savo namų kieme, arba sodyboje surenkite keleto dienų šventę, dar vadinamą vestivaliu. Planuojate mažas vestuves? Skoningi ir šventiški vestuvių piknikai galėtų būti smagus sprendimas. Beje, tokius organizuojame ir mes.


4. Vestuviniai stalai. Vestuvinis stalas (dekoratorių laimei) vis rečiau nukraunamas patiekalais ir gėrimais. Ypač alkoholiniais gėrimais originaliose pakuotėse. Visuomenėje po truputėlį įsitvirtina atsakingo gėrimų vartojimo kultūra, todėl dažnose vestuvėse atsiras mobilus baras. Mobiliojo baro paslauga leidžia turėti ne tik estetiškai atrodantį stalą, bet ir skanius gėrimus, o dažnu atveju tai ir papildoma atrakcija, proga paragauti kažko naujo. Patarimas: Būsimi jaunieji, planuodami savo šventę, dažnai prisibijo modernių sprendimų, nes jų nesupras vyresnioji karta. Prisiminkite, kad tai jūsų šventė, todėl sprendimus priimkite vadovaudamiesi TIK savo norais!


Jaunoji ir jaunosios puokštė, modernūs dekoro sprendimai, vestuvinės suknelės, kalijos

5. Vestuvinės gėlės ir spalvos. Nors baltos ir žalios spalvų derinys tikriausiai niekada niekur nedings, bet vestuvių tendencijos mus vis dėl to veda spalvų link. Stalų dekore atsiranda ne tik daug pastelinių spalvų, bet net ir labai ryškių kombinacijų. Spalvotas vestuvių dekoras šventei suteikia labai daug žaismingumo. Patarimas: Kažkuri gėlė ar spalva turi jums ypatingą reikšmę? Nedvejodami pasakykite tai savo dekoratorei, į tai tikrai turėtų būti atsižvelgta.


Vestuvinių stalų dekoravimas, vestuvių dekoras, vestuvių dekoro tendencijos, modernios vestuvės

Vestuvių tendencijos nuolat kinta : kiekvienais metais pasipildo naujomis kryptimis ir idėjomis. Ne išimtis bus ir šių metų sezonas. Pažadame šį sąrašą pratęsti, nes paminėjome dar tik nedidelę dalelę to, ką vertėtų žinoti. Todėl būtinai LAUKITE TĘSINIO, ir nepamirškite, kad pirmąją konsultaciją suteikiame nemokamai, tad nieko nelaukdami imkitės planuoti savo svajonių šventę!

0 comments

Comentários


bottom of page