top of page

Vestuvių dekoras mažoms, įspūdingoms šventėms

Trumpai apie Aistės ir Edvino vestuves galima būtų pasakyti tiek, kad nedidelė šventė irgi gali būti labai ypatinga.


Svečių skaičiumi tai nebuvo didelės vestuvės, bet savo grožiu, kokybe ir originalumu tikrai nenusileido didelėms šventėms, o planuoti šį vestuvių dekorą buvo tikrai labai gera!

Pamenu kaip susitikdavom su Aiste , praplepėdavom po tris valandas, o laikas rodėsi tiesiog praskrieja.

Norėjosi atsakingai apgalvotos, nuoširdžios, jautrios šventės, todėl planuojama ceremonijos vieta keitėsi keletą sykių, o kartu keitėsi ir šventinės vakarienės vizija. Galop, išvažiuojamoji santuokos ceremonija įvyko Neries regioniniame parke. Ant Karmazinų piliakalnio sukūrėme įspūdingą gyvų gėlių arką, po kuria ir buvo ištarti lemtingieji “Taip!”

Ceremonijos vietos vizija buvo labai aiški- neperkrauta, bet didelė ir puri arka įsiliejanti į bendrą kraštovaizdį. Smulkūs, balti gėlių žiedai padėjo sukurti šventinę nuotaiką, o vėjo kedenama įvairi žaluma suteikė romantikos ir lengvumo. Ceremonijos vietos dekoras buvo papildytas originaliu, mediniu staliuku, taipat dekoruota nuoroda svečiams.


Mažų vestuvių dekoravimas, vestuvių dekoras Trakuose, vestuvės restorane Argo, vestuvės pavasarį


Iškilminga nuoroda pasitiko svečius ir šventės vietoje. Gėlių žiedais puoštas molbertas, su jaunųjų vardais, kvietė dalintis laime. Vestuvių šventės vieta- itin romantiška restorano terasa su vaizdu į ežerą.

Čia norėjosi kokybės ir šventiškumo, tad vakarienės stalo dekoras susidėjo iš didelio kiekio gėlių kompozicijų, rankų darbo žvakių, ledo stiklo žvakidžių, lininių servetėlių ir vintažinių, japoniško porceliano lėkštelių.

Vestuvinis dekoras Trakuose, dekoravimo paslauga Trakai, vestuvinis užrašas, molbertas su jaunųjų vardais

Nemažiau dėmesio sulaukė ir saldaus stalo dekoras. Vestuvinis tortas įsitaisė ant elegantiško apvalaus staliuko, kurį puošėme gyvomis gėlėmis. Pasirūpinome ir desertinėmis porceliano lėkštelėmis, įrankiais.

Gegužės mėnuo vestuves apdovanoja pačių gražiausių žiedų įvairove,- tai palankus metas tuoktis tiems, kas savo šventėje norėtų matyti didelę gausą gėlių. Mes jau dabar nekantraujame pamatyti kokias šventes mums padovanos 2024 metų vestuvių sezonas, todėl jau priimame rezervacijas! Nepamirškite, maža tai šventė ar didelė- esame tam, kad jūsų vestuvių dekoras spinduliuotų jaukumu ir romantika!

0 comments

Kommentare


bottom of page