top of page

Piknikai - Puota po atviru dangumi

Bus dar vasara, jūra ir saulė...


Tegu ir jums piknikai bus tikrų tikriausia puota, kurią nuspalvins vasariškas gamtos grožis, geras vynas ir nuostabi artimų žmonių kompanija!

Taip, perfrazuodami žinomos dainos žodžius, vis dažniau užsisvajojame apie ateinančią vasarą, šiltą orą, ypatingus miškų ir žydinčių pievų kvapus, paukščių čiulbesį ir nepakartojamą šio meto nuotaiką. Ech, vasaros nuotaika užburia visus... Kaiptik šiuo metu visiems mums norisi džiaugtis ir bendrauti - švęsti kiekvieną dieną, kviesti į pasimatymus, pasisėdėti su draugais! Ir, kurgi, jei ne gamtoje tai padaryti būtų nuostabiausia!? Juk tam gali pakakti jaukios vietos prisėsti medžių pavėsyje, ant žolėje patiesto spalvingo kilimo... Pikniko metu, prie kvepiančiomis gėlėmis ir žvakėmis papuošto stalo pasijusti lyg Monet paveiksle - neįpareigojančiai ir aristokratiškai!

Pasitaisęs oras, švytinti saulė, menkas purus debesėlis danguje – juk tai puikiausias laikas PIKNIKUI! Mūsuose jie dar nėra itin populiarūs, bet būkite originalūs, stebinkite save ir kitus! Pasinaudokite jau taip senai Europoje gyvuojančia vasaros iškylų tradicija, kurią išpopuliarino žavingieji prancūzai dar septynioliktame amžiuje. Piknikai gali tapti įsimintinomis, prancūzija dvelkiančiomis vasaros popietėmis.


Apgalvotas dekoras skoningam piknikui gamtoje arba miesto parke.

O juk šios, visame pasaulyje išpopuliarėjusios puotos pavadinimas piquenique ir reiškia išvyką į gamtą su vaišėmis! Piknikai! Čia žmonės ragaudavo maistą, kalbėdavosi, žaisdavo žaidimus ir net šokdavo.

Tegu ir jums piknikai bus tikrų tikriausia puota, kurią nuspalvins vasariškas gamtos grožis, geras vynas ir nuostabi artimų žmonių kompanija! Tegu jus aplankys bendravimo džiaugsmas ir tiesiog – pirmykštis smagumas būti būryje ir dalintis maistu. Juk vasara įpareigoja, o piknikai laukia!

0 comments

Comments


bottom of page